Bed&Love

Új trükk a hálóban: mindenki megőrül a Mission Impossible nevű pózért

A Mission Impossible elnevezéstől nem kell megijedni, sőt, ez az a pozíció, amit mindenki meg tud csinálni, testsúlytól és rugalmasságtól függetlenül, ezért is jön be különösen mindenkinek, pláne a pasiknak. De hidd el, te is élvezni fogod.

Mindig van új a nap alatt

Tavasszal minden megújul, a napsütés szinte újjáéleszti bennünk eddig szunnyadó vágyainkat. Habár ezen a héten nem feltétlenül bővelkedhetünk napsütéses órákban, ez pont jó időzítés arra, hogy odabent találjátok fel magatokat és akár új pózokat próbáljatok ki a lepedő alatt. A hagyományos, misszionárius póz vagy az ahhoz hasonló testhelyzetek sokak számára megterhelőek lehetnek, mert amikor az egyik fél ránehezedik a másikra, elronthatja az élményt a levegőért kapkodás. Éppen ennek a problémának a megoldása érdekében neveztek el egy új pozíciót "lehetetlen küldetés" névre, de ez tényleg nem szabad, hogy bárkit is megtévesszen -mondta el Sammi Cole szakértő a Daily Starnak Ez a póz sokkal inkább hasonlít az ülő verziókhoz, de ahelyett, hogy leülnénk igazából csak a székre lesz szükségünk a kipróbálásához. Részletek a galériában!

Sammi elmagyarázta a lépéseket: fordíts hátat a partnerednek és kapaszkodj a szék háttámlájába. Ez a póz lehetővé teszi pasidnak a kényelmes behatolást anélkül, hogy tartania kellene téged vagy rád kellene nehezednie.
Kattints a további képekért!

Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.