Bed&Love

"A nagymamám tanította meg az önkielégítés fontosságát" - sztárok, akik nem félnek nyíltan beszélni a maszturbációról

Kutatások igazolják, hogy a maszturbáció jót tesz az egészségünknek, mégsem merünk róla nyíltan beszélni. Ezért is imádjuk ezt a nyolc hírességet, akik gond nélkül hirdetik az önkielégítés fontosságát.

Továbbra is tabu téma

Hiába írunk már 2022-őt és hívjuk magunkat „felvilágosult” generációnak, az önkielégítés továbbra is a tabu témák közé tartozik. Pedig számtalan kutatás látott már napvilágot a maszturbáció testi és lelki egészségre gyakorolt pozitív hatásáról. Jót tesz, ha szingli vagy és jót tesz, ha házas. Akkor is, ha reggel csinálod és akkor is, ha este. Mi itt a probléma? Bár az, hogy a maszturbáció jó dolog senkinek sem új infó, az, ha híres nők szólalnak fel mellette és hirdetik a pozitív hatásait igenis segíthet normalizálni a témáról alkotott általános képet.

8 hírességet mutatunk, akik nyíltan vállalják véleményüket a témában, kattints a galériára!

Rihanna - RiRiről köztudott, hogy gond nélkül beszél a szexualitásról, legyen szó a kedvenc erotikus filmjeiről, a BDSM iránti rajongásáról vagy a maszturbációról. Láttuk már önkielégítést hirdető pólóban, de rendszeresen posztol Twitteren május 28-án is, ami 1995 óta a maszturbáció világnapja.
Kattints a további képekért!

A Mission Impossible elnevezéstől nem kell megijedni, sőt, ez az a pozíció, amit mindenki meg tud csinálni, testsúlytól és rugalmasságtól függetlenül, ezért is jön be különösen mindenkinek, pláne a pasiknak. De hidd el, te is élvezni fogod.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!