A pornófilm tenné tönkre a kapcsolatokat? Tudd meg a választ a kutatásból

A nők sokszor érzik, hogy ajtóstól rontanak be házba a férfiak szex közben, és nem fektetnek kellő energiát az előjátékba. Nekik a legegyszerűbb előjáték az, ha megnéznek egy pornót, míg a nőknek gyengéd érintésekre, csókokra van szüksége. Ártalmas a pornófilm a kapcsolatokra, emberekre?

A legtipikusabb pornók

Azt leszögezhetjük, hogy a pornó az biztos, hogy férfi találmány és legtöbb esetben a férfit szolgálja. Ezekben a filmekben általában csak a nőt látjuk, rajta van a hangsúly, a férfinézők miatt, hiszen jó esetben a nő érdekli őket.

A pornófilmek elején általában valamilyen kiemelkedő adottsággal, vagy jelmezzel - nagy mell, nagy száj, prostituált külső, diáklány… stb. - rendelkező hölgy végzi el a „bemelegítést”. Majd egyszer csak képbe jön a varázsbot, aztán sorra jönnek a normalitástól erősen eltérő pózok és helyzetek, melynek lényege többnyire a nő teljes földbetiprása, megalázása. Kimutatott tény, hogy 10 pornófilmből 9 ugyanazzal a helyzettel, szituációval végződik, aminél kevés megalázóbb helyzet van egy nő számára.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Na, de miért nem néznek a nők pornót? Néznének, ha nem lennének ennyire elfajzottak. Más országokban például már gyártanak kimondottan nőknek ajánlott felnőtt filmeket, ahol sokkal inkább a romantikára és a nő orgazmusára összpontosítanak.

Magyarországon az efféle filmek többsége, ha a fenti sorokból nem lett volna egyértelmű, a férfi orgazmusával végződik, tehát az a cél, arra összpontosít, az a végeredmény.

A nőket nem ez izgatja, szeretik a romantikát, az érzékiséget. A nőknek szóló pornófilmek sokkal inkább az elején lévő beszélgetésre, flörtre épülnek, mintsem a durvaságra, vadságra, agresszivitásra.

Oldalak

Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.