7 biztos jel, hogy szerelmes vagy

Rózsaszín felhők, táncoló pillangók gyomortájékon és levakarhatatlan vigyor. Mind mind azon „betegség” tünetei, amit úgy hívnak, szerelem. Lássuk, mikor lehetsz biztos benne, hogy téged is megfertőzött az a bizonyos mindent elsöprő.

1. Agymosás
Nem szó szerint, ne ijedj meg. Ha folyamatosan a fejedben jár az úriember, és a leglehetetlenebb dolgokról is ő jut eszedbe, akkor ideje elgondolkodnod azon, hogy vajon szerelmes vagy-e.

2. Kétirányú boldogság
Fontos, hogy azt érezd, hogy boldog vagy mellette. Hogy mikor jön el ez a pillanat, azt általában az ember érzi, de ha nem lennél biztos a dolgodban, akkor csak nézz tükörbe. Szerintünk a folyamatos mosoly valamit jelent.

Természetesen a történet egyik része csak, hogy te boldog légy. Szintén ilyen fontos, hogy őt azzá akard tenni. Hogy ezt ki, hogyan próbálja elérni, az alkati dolog. A főzéstől a szexen át sok-sok praktika van erre. Pont neked magyarázzam?

3. Herceg a lovon
Neki van a világon a legtökéletesebb teste, a legszebb szeme és természetesen ő a legudvariasabb, legerősebb és legokosabb férfi a világon. Nincs miről beszélni, szerelmes vagy.

4. Hibákkal együtt
Ha kicsit túllépünk a 3. ponton, akkor te is beláthatod, hogy senki sem tökéletes. Csak ő. Csak számodra. Ennek pedig az az oka, hogy nem a hibái ellenére szereted, hanem azokkal együtt. Erre pedig csak az a nő képes, aki valóban szerelmes.

5. Jövőre és még tovább
Ha úgy érzed, hogy az egész életedet le tudnád vele élni, az még nem nevezhető szerelemnek, hiszen a romantikus lelkületűeknél ez szinte normális. Az igazán fontos, hogy tudjatok előre tervezni. Lássátok, hogy van közös jövőtök, hiszen nem csak az embert, de egy kapcsolatot is a célok húznak előre.

6. Bizalom
Amikor rá mered bízni a titkaidat, számodra fontos dolgokat, az életedet, akkor biztos lehetsz benne, hogy komolyak az érzelmeid. A feltétel nélküli bizalomnál nagyobb igazolás nem is kell, hiszen ez jelenti azt, hogy társak vagytok.

7. Hiány
Ha csak 5 percre ugrott le a boltba, akkor is türelmetlenül várod, hogy mikor jön már vissza. Legszívesebben el sem mozdulnál mellőle, hiszen akkor érzed magad kerek egésznek, ha mellette vagy. A diagnózis: SZERELEM.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!