5 tény a női nemi szervről, amit mindenkinek illene tudnia

A híres szexológus, Dr. Justin Lehmiller blogjában írt arról, hogy mik a leggyakoribb kérdések, amelyket az emberek feltesznek neki a női nemiszervről. A doktor csokorba gyűjtötte azt az öt kérdést, amire a legtöbben keresik a választ.

1. A rejtelmes G-pont

A tudósok kedvelt kutatási témája a hüvely, azon belül is a G-pont, amit egyfajta UFO-észlelésként kezelnek – írja orvosi humorral fűszerezve a szexológus a blogjában. A csodapontnak tartott G-pont a hüvely belső falán helyezkedik el, ingerlésre jobban érezhető a holléte. Valószínűleg nem minden nőnek van G-pontja, és ez lehet az oka annak, hogy nem tudják biztosan bizonyítani, hogy egyáltalán létezik-e ez a pont.

2. A szex nem árt, a szülés viszont igen

Elhasználódhat a punci a sok szextől? - teszik fel sokan a kérdést. A válasz: nem. Vagyis nem lesz sem túl tág, sem túl laza. Szex közben a hüvely kitágul, orgazmus után visszaszűkül. A szülés viszont valóban ront a helyzeten, de a megfelelő intim tornával karban lehet tartani.

3. A hüvelyen innen és túl

Lehetséges csak hüvelyi behatolástól elélvezni? Ez volt a másik leggyakrabban feltett kérdés a doktor szerint. A kutatások szerint a nők nagyja a csiklóját ingerelve maszturbál, és szex közben ezt a területet is jó, ha izgatják. Egyes felmérések szerint a nők fele képes csak a hüvelyi behatolástól elélvezni, és a nők felének van szüksége a behatolás mellett egyéb ingerlésre.

Fotó: pinterest.com, daily.goodcleanlove.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!