3 lépés, hogyan készülj fel az anális szexre

Az anális közösülés hallatán a legtöbb embert kirázza a hideg, de nem kell szégyellned magad, ha te a szex ezen formáját is szívesen kipróbálnád. A játékszabályok itt teljesen mások, ezért jobb, ha felkészülsz. Olvass tovább!

Fürdő

Mielőtt megtörténne az aktus, vegyél egy jó meleg, illatos fürdőt,ami segít az ellazulásban és a ráhangolódásban is. Az semmiképp sem tesz jót, ha feszült vagy, ezért első lépésként próbálj meg ellazulni, így nem fogsz magadnak és partnerednek fájdalmat okozni. Fontos, hogy a fertőzések elkerülése végett, alaposan tisztítsd meg magad alul és minden esetben használjatok óvszert.

Óvatosan!

A partnered először mindig csak egy ujjal hatoljon be! A lényeg, hogy lassan próbálkozzatok, és ne ajtóstul rontsatok a házba. Az egyikőtöknek sem lesz jó, ha elhamarkodjátok a dolgokat, hisz itt a fokozatosság, a bizalom és a gyengédség a legfontosabb. Mindenkinek idő kell a szex ezen formájánál, így ha már úgy érzed, hogy teljesen ellazultál, csak akkor hatoljon beléd a párod, aki óvatos, finom mozdulatokat tegyen.

Fotó: paranormaldimension.blogspot.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.