Most megtudod az X-Faktoros By The Way téli titkait

Szó szerint a pokolból vagyis a kiesésből tértek vissza, majd közel jártak az X-Faktor végső győzelméhez. Ez viszont már túl mesebeli lett volna. A By The Way négy tagja azonban nem csügged, hisz nincs miért. Dolgoznak teljes erővel, és a csodás emlékeken kívül, már nincs más képeknek helye a fejükben. Fellépés itt, koncert ott, forgatás egy sokadik helyszínen… De mégis, hogy jut idő mindenre? Most megtudhatjuk!

Kezdjünk rögtön a közepén: hogy telnek jelenleg a hétköznapjaitok?

Sziki: Változatosan, hiszen rengeteg mindent teszünk azért, hogy előre lépjünk és fejlődjünk. Napi program az énektanár és a közös gyakorlás, de mindemellett forgatások, fellépések és fotózások is be vannak építve a teendők közé. A legfontosabb azonban, hogy készítjük a saját dalainkat és a velünk szimpatizáló közönség igényét is próbáljuk kielégíteni „cover” videó felvételekkel.

Mennyi idő jut ennyi munka és fellépés mellett a sportra, illetve kikapcsolódásra?

Ya Ou: Szerencsére és egyben sajnos nem túl sok, mivel rengeteg az egyéb feladat. Azonban van egy órarend, ami szerint össze tudjuk hangolni a napjainkat. Egy ideje, már azt is meg tudjuk oldani, hogy heti szinten lejárunk együtt focizni. Ezt muszáj is így tenni, mivel a mozgás elengedhetetlen a mindennapokra nézve. Energiát, éberséget és rengeteg örömet okoz a sport, ami a jó munkához kell mindnyájunknak.

Folytatás a következő oldalon!

Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...