Bed&Love

Endrei Judit múltjáról vallott: így ostromolták a férfiak, mikor tévézett - Videó

A '70-es években került képernyőre a csinos bemondónő, aki eddig még sosem mesélt arról, mennyi udvarlója volt.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Endrei Judittal

Endrei Judit hosszú évtizedeken át dolgozott tévébemondóként és szerkesztő-műsorvezetőként a Magyar Televíziónál, 1998-ban azonban szabadúszó lett és több műsor, dokumentumfilm elkészítésében működött közre. Két gyermeke született, Nóra és Laura mára felnőtt nők. Az egykori hírolvasó ma szentendrei otthonában él és már hosszú évek óta tevékenyen részt vesz a város kulturális életének szervezésében.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az Igaztárs Iroda vezetője a Szerelemcsütörtök legújabb részében őt kérdezte múltjáról és szerelmeiről. Az exkluzív videóban kiderül, amiről eddig soha sem beszélt: hogyan ostromolták anno és hogyan választott férfit maga mellé. A képernyős azt is feleltárja, milyen a személyisége, de a női szerepekről és az anyaságáról is mesél.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.