Bed&Love

Így él ma Tábori Iván, a sármos magyar Playboy a 70-es évekből

Az egykori divatmodell videóinterjúban mesélt arról, hogyan telt az élete divatmodellként a rendszerváltás előtti időkben, és hogy mi történt vele az elmúlt harminc évben.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Dr. Tábori Ivánnal

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az Igaztárs Iroda vezetője a Szerelemcsütörtök legújabb részében Tábori Ivánt, egykori férfi divatmodellt kérdezte múltjáról és szerelmeiről. Az exkluzív videóban kiderül, milyen élete volt a nők bálványának valójában. A ma már 65 éves, sármos férfi még egy Playboy plakáton és számos tévéreklámban szerepelt, innen is ismerős lehet a nézőknek.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Sztárok
Michelle a természetes öregedés híve, így smink nélküli arcát is bátran megmutatja követőinek, ám a minap teljes pompájában ragyogott a vörös szőnyegen, a rajongók pedig csak ámultak azon, hogy fest...
Sztárok
Bár a király a friss fotók alapján rákbetegségéhez képest látszólag nagyszerűen érzi magát, a palota forrásai szerint épp ennek az ellenkezője igaz a 75 éves uralkodóra.