Bed&Love

Férjhez ment a dögös vízilabdás lány, Keszthelyi Rita

A Szerelemcsütörtök következő részében magánéletéről mesél a csinos sportolónő.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Keszthelyi Ritával

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az Igaztárs Iroda vezetője a Szerelemcsütörtök legújabb részében Keszthelyi Ritát, Európa-bajnok magyar vízilabdázóval beszélgetett, aki elárulta, hogy a 2019-es év számára azért emlékezetes, mivel augusztusban férjhez ment szerelméhez. A videóból többi között az is kiderül, hogyan fér bele a szerelem egy élsportoló életébe és mennyire nehéz összeegyeztetni a karriert és a magánéletet.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Az mindig jó, ha egy híresség jelenik meg a mérkőzéseden, de az már nem annyira, ha ellened szurkol. Szoboszlai Dominik ezt élhette át.
Sztárok
David Boreanaz nevét a kilencvenes években ismertük meg, s bár hosszú időn keresztül örvendett nagy népszerűségnek, az elmúlt esztendőkben nem szerepelt túl sokat a nyilvánosság előtt.
Lifestyle
A mosógépben történő mosás valóban hatékony és gyors módja lehet annak, hogy tisztán tartsuk kedvenc cipőinket – azonban fontos, hogy néhány lépést betartsunk annak érdekében, hogy lábbelijeink ne...