Bed&Love

Randiznék, de hogyan? Az ismerkedés és annak csínja-bínja - 1. rész

Az ismerkedés, mint téma, amikor szóba kerül egy beszélgetéskor, az arcok elkomolyodnak, drámai lesz a hangulat, a tekintetek egymást fürkészve várják a jó storyt, miközben egy szókimondó személy a csendet megtöri, és elmondja, „húúú, azt manapság nagyon nehéz, nem is tudom, hol lehet ismerkedni?!” De vajon tényleg így van?

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Örülök, hogy megismerhetlek!?

Az ismerkedés fázisától mindenkit kiráz a hideg, mindig is nehéz volt, a szüleink is erről panaszkodtak, a mostani 20 évesen is, illetve az újrakezdő generáció is.

Természetes, hogy görcs van a gyomorban, blokk a torokban, és nem egy laza, kötetlen beszélgetés veszi kezdetét első alkalommal, persze a kivételek itt is kivételt képeznek.

Miért jó az ismerkedést megélni, annak részese lenni?

Egyrészt, megismételhetetlen élmény. Olyan élményt nyújt, ami egyszeri, mivel az első találkozásig nem ismerik egymást a felek, későbbiekben már nem ismerkedés, hanem találkozónak nevezhetjük. Még abban az esetben is ahogy mondani szoktuk: a „felejtős” kategóriába tartozó ismerkedés is élmény, legalább egy tapasztalás. Ne feledd, a nem- ek sorozatából születik meg a nagy igen. Sok feleslegesnek vélt találkozó után hozza meg az élet azt, akivel igen, szeretnétek egy következő találkozót, és ez kölcsönös döntésen alapul.

Másrészt, az emberismeretet lehet gyakorolni, és még önfejlesztésnek is hasznos lehet az a 30 perc vagy annál hosszabb idő. Önbizalom növelő, ha megtapasztalod, hogy tájékozott vagy, és a belső értékeidet meg tudod csillogtatni, vagy a külsőd előnyös oldalát, és bezsebelsz egy csomó bókot. Sosem tudhatod, kivel hoz össze a sors, lehet, hogy nem a szerelmed, de egy problémád megoldójával fog összehozni.

Lapozz, még nincs vége a bejegyzésnek!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.