Bed&Love

Randiznék, de hogyan? Az ismerkedés és annak csínja-bínja - 2. rész

Az előző heti cikkben az ismerkedés megismételhetetlen élménye, és annak ideális időtartama volt a cikk témája. Most a helyes hozzáállás ismertetésével segítjük azokat, akik a feladás fázisához közelítenek, valamint a nagy "Hol lehet ismerkedni?" kérdést fejtjük meg. Az ismerkedéstől nem parázni kell, nem a megúszásra fókuszálni, hanem élvezni, nyitottnak lenni, empatikusnak, és akkor izgalmas, filmbe illő élményekkel gazdagodhatsz.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

A jó hozzáállás

Amikor arról panaszkodik valaki, hogy már bele fáradt, elege van, akkor azt kérdezem tőle: hogy akarod megtalálni a párod? A válasz: hát akkor lehet feladom, de mégis jó lenne valaki! vagy: igaz, kénytelen leszek tovább találkozgatni. Ez utóbbi a jó válasz, de nem a jó hozzáállás.

A jó hozzáállás:

  • Legyél mindig pozitív, amikor egy idegen emberrel találkozol, ne cipeld magaddal az előző személyek nyomatait.
  • Ne gyárts előre vele közös jövőképet, sem a személyiségét ne ruházd fel, pl pár msn, vagy telefonbeszélgetés alapján.
  • Ne táplálj reményt, hogy majd ő lesz az igazi, mert új év van, vagy, mert a csillagok és a hold állása, meg a horoszkópod is megmondta.
  • Figyeld a másikat, úgy, hogy hallgass az ösztöneidre.
  • Próbálj közös témát találni, ami mind a kettőtöket érdekel, és amihez mind a ketten hozzá tudtok szólni.
  • Teszteld: kérdezd egy olyan témáról, amiben te is jártas vagy, de hagyd, hogy ő beszéljen, mutassa be neked azt a témát. Legyen pl. az egy film tartalma. Ezáltal sokat megtudsz a másikról, benne mi maradt meg a filmből, neki mi volt a fontos, neki mi volt a vicces, mi az amin átsiklott, hagyd hogy beszéljen, meséljen.
  • Ne döntögess tabukat, neked sem esne jó, ha téged faggatnának az intim szférádról. Ez legyen a szüleiddel a kapcsolatod, a fizetésed, az exed, stb.
  • Valótlanságot ne állíts magadról. A hazugságba belebonyolódni ciki, másrészt a másikat megtéveszteni olyan, mintha nem tisztelnéd meg az őszinteségeddel.
  • Manapság ne ítélj elsőre a külső alapján. Köztudott, hogy milliárdosok szolid pólóban és megfizethető márkájú naciban járnak tárgyalni, amely tárgyalások során őrült összegeket kaszálnak. A másik réteg pedig, aki márkás rucikba, és látványos kiegészítőkbe kiöltözik, és mindeközben tele van hitellel. A kirakat lehet néha megtévesztő!

Lapozz, még nincs vége a bejegyzésnek!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.