Bed&Love

Pirner Alma elárulta, hogyan tehetnek szert önbizalomra a nők - Videó

A szőke szépség három alkalommal volt a Playboy címlaplánya, ma már azonban feleség és anya, aki azért dolgozik, hogy nőtársai önértékelése a helyére kerülhessen. Interjú.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Pirner Almával

Tóth Kornélia a Szerelmcsütörtök vlogjának legutóbbi vendége a csinos és tehetséges egzotikus tánc világbajnok, párkapcsolati és nőiesség coach, a rúdtánc magyarországi meghonosítója, Pirner Alma volt. A RandiGurunak vágatlan videóinterjúban mesélt arról, mit jelent számára a szerelem, a párkapcsolat és az anyaság.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Szandi szívesen mutatja meg a közösségi médiában, hogyan cseperedett érett férfivá a fia. Most Franciaországban élvezik az életet.
Sztárok
Hamarosan új műsorvezető párokkal, köztük Marics Petivel tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska című game-show. A keddi sajtótájékoztatón a ValMar duó énekese a forgatáson szerzett élményei...
Sztárok
Karikó Katalin Nobel-díjas biokémikus, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tiszteleti tagja ismét bebizonyította, hogy csak a tudományos fejlődést tartja szem előtt.