Bed&Love

Gondoltad volna? Ő volt Pintér Tibor első szerelme - videó

Vágatlan interjú a szerelemről, a női vonzerőről, a példaképekről és arról, ki a három legfontosabb nő az életében. Mai interjúalanyom Pintér Tibor.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Lehet szerelem nélkül élni?

"Alkotóművész, és magánemberként is nagyon fontos számomra a szerelem, különleges töltést ad a hétköznapokban, amitől jobban alkotok, jobban énekelek, minőségi színházat tudok csinálni, és a magánéletemben is rányomja a bélyegét. Szerelem nélkül lehet élni, csak kérdés, hogy érdemes-e?" - válaszolta Tibor rögtön az első kérdésemre, hogy mit jelent számára a szerelem. A macsót nem hagytam nyugodni, tovább bombáztam keény kérdésekkel. Vajon ha visszapörgethetné az idő kerekét, min változtatna?

"Semmit! Mert minden, amit tettem, az egy tanulás miatt volt, azt azért hozta a sors, hogy tanuljak, és a következő periódust jobbá, és szebbé tegyem az életemben."

A Lovasszínház igazgatójával hamar baráti beszélgetős hangulatba kerültünk, így megtudhattam tóle, mely tulajdonságok a legvonzóbbak számára egy nőben; valamint azt i elárulta, ki volt az első szerelme és hogyan habarodott bele. Részletek a videóban.

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia

RandiGuru és Szerelemfilozófus

Párkapcsolat coach

Leadfotó: instagram.com/pintertibor

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...