Bíró Ica kifecsegte legféltettebb titkát - Videó

Vágatlan interjúban mondja el Bíró Ica számára mit jelent a szerelem.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

"Ez a szerelem"

„Az elfogadás, és a szeretetnyelvek, ezek az attitűdök, ez együtt valami csoda. Testi, lelki egybeolvadás. A szerelem egybeolvadás, amikor én vagyok te, és te vagy én. A szerelem az, amikor az a boldogság, amikor a másik boldog" - mondta.

Azt is elárulta, hogy számára milyen az ideális férfi, és a videóban azt is megtudhatod, milyen is a valódi Bíró Ica. Nem az, akinek látszik, valójában egész más nő lakozik legbelül, amit csak itt, csak ebben az interjúban mond el. Ica azt is elárulta, mi a kortalanságának titka, a karcsúságának receptje.

„A jó genetikán kívül, hiszek a test, lélek, szelleme egységében, a pozitív gondolkodás erejében. A stressz csökkentése is fontos. A táplálkozás építi a sejtjeinket. Amit eszünk, azzá leszünk."

Részletek a videóban:

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia

RandiGuru és Szerelemfilozófus

Párkapcsolat coach

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!