Tabu témákról beszélgettünk a Back ll Black énekesével – vágatlan videó!

A Back to Black zenekar egykori frontemberével, Abebe Dániellel beszélgettem a szerelemről, a párkapcsolatról. Olyan oldalát ismerheted meg, amit korábban nem mutatott meg senkinek. Elárulta azt is, milyen nő az ideálja.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

"Szeretem, ha a dolgok letisztulnak"

Bebével a derűs, laza és jókedélyű beszélgetés közben rengeteg izgalmas témát érintettünk.

"Szeretem, ha a dolgok letisztulnak és a másikat olyannak látom, amilyen tényleg. A párkapcsolat elején mindig mindenki a legjobbat mutatja a párjának. Ez normális, mi, emberek így vagyunk kódolva. De amikor letisztulnak a dolgok, akkor derül ki minden, akkor derül ki az igazság" - vallja az énekes.

A másik megismeréséről így vélekedik: „Nem akkor derül ki a mibenléte és a mivolta egy nőnek, amikor már együtt laktok és elmúlik a szerelem, hanem ha tovább lesz szeretve. Ez egy következő fázis” .

Megkérdeztem tőle azt is, mit talált vonzónak a volt feleségében. Mint párkapcsolati szakértő, érdekelt, hogy egy híresség számára mitől válik érdekessé valaki.

„A volt felségemben tetszett, hogy karakán, hogy nagy hangú, nagyon okos, nagyon szép. Házias is volt, partner volt a művészetemben, imádta az autókat, sőt, szerelt is autót, nagyon jó partner volt ” - árulte el Dániel.

Kérdésemre, hogy ki a példaképe, egészen különleges választ adott. Nem egy énekest vagy világsztárt nevezett meg: az édesapját említette, ami igazán figyelemreméltó és kedves gondolat.

Bebe azt is elárulta nekem, hogy 10-es skálán hányasra értékeli magát, mint pasi. A videóból ez is kiderül!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!