Bed&Love

Sütő Enikő kendőzetlenül mesélt szerelmi életéről – videó

Az exmodell és jogász most mint nő mesél magáról, arról, hogy éppen szerelmes, de eddig ki nem mondott témákról is faggattam.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Sütő Enikővel

A legújabb videóban Sütő Enikő volt a vendégem, aki a 70-es években az egyik legnépszerűbb manöken volt Magyarországon. A jogászként végzett, gyönyörű exmodell nyitottan és őszintén mesélt élete nagy fordulópontjairól és arról, számára mit jelent a szerelem, és hogyan élte meg ezt az érzést a saját életében.

„Az én belső tartalmam, és belső harmóniám nem függhet mindig attól, mert akkor nagyon kiszolgáltatott helyzetben lennék" - kezdi Enikő, akinek saját elmélete van arról, mi a szerelem.

„Az igazi szerelemhez kevés a szó, azt érzeni kell. Lényeges megkülönböztetni a kíváncsiságot, a vágyat a szerelemtől. A szerelmes filmek amik bemutatnak párkapcsolatot nagyrészt a szerelmet össze tévesztik a szenvedéssel, és a szenvedéllyel. Szerintem a szerelem nem fáj” - fejtette ki a beszélgetésben.

Tudtad, hogy Sütő Enikőnek hány házassága volt? Ebben a videóban ezt is elárulja.

Nézd meg a videót!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Egészség
A szív egyik legfontosabb szervünk, mely munkájával biztosítja a vérkeringést, valamint a véráramláshoz szükséges vérnyomást is. Ki ne akarná, hogy szíve hosszú évtizedekig egészséges maradjon?
Sztárok
Az utóbbi időben felröppent a hír, miszerint ismét egymásra talált Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akik hosszú éveken át az ország egyik legnépszerűbb sztárpárját alkották. A két celebritás most...
Lifestyle
Nincs szükséged csodadiétára, se önsanyargatásra. 5 szempontot kell figyelembe venned és a várt eredmény nem marad el.