Bed&Love

Madár Vera a férjéről mesélt: így őrzik a szenvedélyt 10 év után is - videó

A sorozatszínésznő a valós életébe enged betekintést.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Madár Veronikával

A Jóban Rosszban sztárja nemcsak a soroztban nem tud lakatot tenni a szájára. A Szerelemcsütörtök következő részében elárulta, hogy képtelen úrrá lenni lobbanékony természetén és az ebből adódó helyzetekről mesélt részleteket. Arról is kifaggattam, hogy mivel tartják fenn az érdeklődést egymás iránt férjével, akivel már 10 éve házasok. Az interjúban sok izgalmas személyes történetet osztott meg velem. Beszélt arról, hogy milyen feleség, hiszen a sorozat forgatási ideje minden egyes napját módosítja. Csodálatos kívánságot mondott el: annak örülne a legjobban a világon, ha a súlyos betegségekre gyógyírt lelnének és ha a bántalmazó emberek megvilágosodnának.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
John Goodman testes alkata ellenére is meghódította az ezüstvásznat, a 2010-es években azonban az életmódvátlás mellett döntött. Erőfeszítései mára meghozták gyümölcsüket.
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.