Bed&Love

Péterfy Bori: A férfiak hűtlenek és ez valahol normális - Videó

A népszerű énekes- és színésznő a valós életébe enged betekintést.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Péterfy Borival

Péterfy Bori tehetségénél már csak a szókimondó stílusa átütőbb. A Magyar Köztársaságérdemrend Lovagkeresztjével, valamint a legjobb női mellékszereplő filmkritikusok díjával elismert énekesnő és színésznő elárulta nekem, mit gondol a férfiakról és számára mit jelenet a párkapcsolat, mint társas együttlét.

„A párkapcsolat az egy teljesen élő anyag, folyamatosan változnak a dinamikák, az állapotok - kezdi az énekesnő, aki feltehetően nem hisz a klasszikus Disney-mesékben. „A férfiak hűtlenek, ez így van, és ez valahol normális. Most már mi is azok vagyunk, és most már nekünk is szabad. Nem tudom mi lesz az új forma. Most egy káosz van. Most tényleg rohadt nehéz a párkeresés, és a pártalálás mindenkinek. Most csúnyát fogok mondani, de általában egy férfi, már az első gyereknél elvérzik, de a másodiknál már általában rég nincs ott. Borzasztó. Nagyon nehéz megoldást találni. Lehetne érte többet tenni, de az is lehet, hogy el kellene őket engedni szabadabban, és akkor már nem is akarnak annyira elmászkálni. A saját életét is egy nőnek másképpen kell kezelni és nem egy férfitől várni a boldogságot, hanem lehet, hogy többtől" - fejtette ki.

Játékból megkérdeztem, ha lehetne 3 kívánsága, mi lenne az? A válasz megdöbbentő volt:

„Nagyon szeretném az életem megkettőzni. Egyik életemben tengerparton szörfkölcsönzőt vagy jóga stúdiót nyitnék. Egész életemben a tengerparton lennék. Másik életemben szülnék még sok gyereket. Egyébként nagyon szeretem és élvezem a jelenlegi életemet" - nyugtázta Bori.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
80 évvel ezelőtt született hazánk egyik legnépszerűbb és legtragikusabb sorsú előadóművésze, Szécsi Pál, akinek hatása mind a mai napig meghatározó a magyar könnyűzenében.
Sztárok
A walesi herceg felesége teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a hasi műtétjét követő időszakban. Azóta ugyan napvilágot látott róla néhány fotó, ám ezek eredetiségét rendre megkérdőjelezte a...
Utazás
Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy te magad is jártál már a szóban forgó szigeten.