Bed&Love

Kiderült a titok - Itt ismerkednek a magyar hírességek - videó

Őszinte beszélgetés úgy, mint két barátnő között a szerelemről, a boldogságról, az anyaságról, a férfiakról - Mai interjúalanyom Pintácsi Viki.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Vikinek a szerelem a legfontosabb dolog a párkapcsolatban. Azt mondja: romantikus alkat, a mély szerelem esetében tud csak párkapcsolatban gondolkodni. Izzó, nagy lélekkel rendelkező személyiség, aki azt is elárulta, számára milyen az ideális párkapcsolat.

"Jó kommunikáció, kellenek közös pontok, közös érdeklődés, közös hobbyk. Kapocs lehet a gyerek is, de nem összetartó akkor, ha a párkapcsolatban már nincs meg a tűz" - válaszolta Viki, aki olyan érzékeny témákról is meglepően nylítan beszélt, mint a kapcsolat stagnálásának kezelése.

"Amikor érzem, hogy már nem működik, és a kommunikáció sem segít, akkor nem maradok benne, hanem élem az életem, és tovább lépek" - válaszolta Kornélia kérdésére Viki.

A személyes hangvételű beszélgetésben az is elhangzik, hol, és hogyan ismerkednek a közismert emberek és ki az esete? A férfiakról is beszélgettünk kendőzetlenül. Elhangzik a mai férfiakról alkotott kép a nő szemszögéből. De a videóból kiderül az is, kivel töltötte a Valentin napot.

Szerelemre fel!

Tóth Kornélia

RandiGuru és Szerelemfilozófus

Párkapcsolat coach

Leadfotó: instagram.com/pintacsiviki

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.