Bed&Love

Most kipakol a szakértő - Ez az oka, hogy nem találunk magunknak párt

Az önismeret hosszú, és fegyelmezett folyamat. Aki annak a birtokába jut, az a társkereséskor nagyobb sikerarányt ér el, mint azok, akik nem rendelkeznek kellő önismerettel.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Mennyire ismered önmagad?

Önismeret hiányában mint egy céltáblán, vakon lődözget a társkereső. A randi sorozatoknak se vége, se hossza, az Igazit csak nem találja. Ennek oka gyakran a torz önkép. Amikor azt állítja magáról az ügyfél, hogy sportol, majd kiderül, évek óta nem volt kint a pályán, vagy más egyéb a múltból tovább vitt őt kedvező színben feltüntető vágyálóm életre keltése egy olyan torz önképet eredményez, mely által nem csoda, ha nem találja meg a hozzá illő társat.

Mutatjuk, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...