Hahó thai-tenger! - Blogbejegyzés

A csomagjaink másnap reggelre a kitecenterben voltak – minket is meglepett a gyorsaság! Motorra pattantunk és mentünk az egyre ismerősebb utcákon. Bőröndből kipakolás – a kite-os cuccokat haza sem visszük, közben ismerkedünk az új oktatókkal. Egyelőre csak kettőjükkel találkozunk, mindketten ismerősök már Thaiföldön, sőt Hua Hinben is – aki ide egyszer eljön, vissza is tér!

Új otthonunk

Szerzünk egy tuk-tuk-ot, Lefi, a párom elől megy motorral, mutatja az utat – kicsit bonyolult megérteni, merre is lakunk – én pedig maradok a bőröndökkel a tuk-tukban. Hazaérünk, fél óra alatt kipakolunk. Már rutinunk van – még egy pár kép hiányzik a falról, valami virágot is vehetnénk, de amúgy nincs panasz, ezúttal bőven túl vagyunk a 12 négyzetméteres életteren.

Kapu, kis előkert, nappali, étkezősarok, konyha! Már a kipakolás során élvezzük a teret. Nem volt tervben, de úgy alakult, hogy még egy vendégszobánk is lett. A lakás egy nagy ház alsó szintjén van, a ház pedig egy hatalmas telken – persze medence is van. Ezt a helyet még áprilisban találtuk és szerencsénkre novemberben volt üres helyük. A kitecentertől 2,5 km-re van, nyugodt környéken. Nem messze arany-színű Buddha-szobor figyel ránk.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!