Egészség

Súlyos mozgásszervi panaszok - 5 kezelés után már hat az új, természetes módszer

Orvosként számtalanszor találkoztam már olyan emberrel, aki panaszaira nem akart gyógyszeres vagy sebészi megoldást – ezért sokan magát az orvosi vizsgálatot is halogatják. Ezzel a lépéssel pedig sajnos saját maguktól veszik el a lehetőséget, hogy időben diagnosztizálják, és személyre szabottan kezelni tudják a problémáját.

Dr. Moravcsik Bence Balázs - ortopéd, traumatológus szakorvos, gerincgyógyász

Már gimnazistakánt elköteleztem magam a gyógyítás mellett. Hiszem, hogy a páciens bizalmának elnyerése a legfontosabb, hiszen az együttműködése nélkül a gyógyulás is tovább tart. Nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös párbeszédre, a közérthető kommunikációra. Az emberi testben minden mindennel összefügg, ezért a mozgásszervi panaszok felderítése mellett a pszichét sem hagyom figyelmen kívül. Kérdésed van? Ide kattintva tudsz segítséget kérni!

Gyógyulni mellékhatások nélkül

Sokaknak az „orvos” szó hallatán rögtön a sok gyógyszer vagy a szike jut eszébe, pedig manapság az orvostudomány ennél sokkal több lehetőséget tartogat. Egyre inkább előtérbe kerülnek a természetes gyógymódok, a fizikai energiák alkalmazása a gyógyításban, amelyek mellékhatások nélkül fejtik ki hatásukat.

Az egyik ilyen „újdonság” a lökéshullám terápia, amely Nyugat-Európa után végre nálunk is kezd betörni a köztudatba. Nem is véletlen a sok elismerés: egyes nehezen gyógyuló, fájdalommal járó mozgásszervi panaszokra (pl. teniszkönyök, sarokfájdalom), a lökéshullám áttörő eredményeket hoz. Ezek tipikusan olyan problémák, amelyek makacsul nem múlnak, ellenállnak a gyógyszereknek, kenőcsöknek, pakolásoknak, még akár a gyógytornának is. Sokan fel is adják már, mire véletlenül megismerik a lökéshullám terápiát.

Mi a siker titka a lökéshullám kezelésnél?

A kulcs maga a lökéshullám: az ultrahang-kezeléshez hasonlóan ennek is természetes energia adja az alapját. Nagy erejű hanghullámok segítségével gyakorlatilag a szervezet saját öngyógyító mechanizmusát manipuláljuk. Energiát juttatunk a problémás területbe, ami vérbőséget okozva serkenti a gyulladást okozó anyagok felszívódását és csökkenti a fájdalmat. A lökéshullám terápia tehát nem használ gyógyszereket, nincs semmilyen negatív mellékhatása, azonban a gyakorlati tapasztalatok alapján elmondható, hogy 5 kezelés után az esetek minimum 80%-ánál hatásosnak bizonyul.

Milyen panaszok esetén alkalmazható? Lapozz!

Fotó: pixabay.hu

Oldalak

Egészség
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.