Fashion&Beauty

Még nincs vége a Dalnak...

Az Euróvíziós Dalfesztiválon nagy örömömre idén is dolgozhatom, ráadásul két csapatért is izgulhatok. Izgalmas részletekkel jövök Vásáry André es az Egy Másik Zenekar kulisszatitkairól.

Idén is felkért két formáció, hogy dolgozzunk együtt és talaljám ki nekik a színpadi megjelenésüket. Az egyik csapat a fiatalos és mindig vidám Egy Másik Zenekar volt, akikkel a Dal című műsor előtt még az új dalukhoz a videoklippet is megcsináltuk. Szerintem nagyon kortalanra és vagányan hűvösre, de mégis bájosra sikerült, mint ahogy a Kéne közös kép című számuk is az.

A versenyen a frontemberre, Péterffy Lilire az első körben egy angyali szépségű fehér ruhát adtam Prieston by Nagy Noémi tervezésében, valamint ragyogó és színes Swarovski ékszereket. A zekekart Bartalos Jenőt, Cseh Istvánt és Markovics Andrást pedig Lili ruhájához passzoló, klasszikus fekete-fehér kombinációba öltöztettem, néhány kiegészítővel. Illetve Tisza Vivienre, a végtelenségig vagány dobos lányra egy pink, szexi ruhát adtam szintén egy Prieston by Nagy Noémi felsővel, így teljes volt az összhang a csapatban.

Fotók: Schreiter Lilla

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.