Őszinteség a kapcsolatokban - Te hogy viseled az igazságot?

Az őszinteség az a táplálék amire nagyon sokan várnak-vágynak, de megtapasztalásom szerint alig néhányan tudják megemészteni. 

Őszinteség a kapcsolatokban - Te hogy viseled az igazságot?​

A valóság az, hogy az emberek többsége, nem is az igazságra vágyik, hanem sokkal inkább arra, hogy azt hallja, tapasztalja, amit szeretne.


Térjünk vissza az őszinteségre, melynek két iránya van. Az egyik azt mutatja meg, mennyire ismerjük magunkat, tisztában vagyunk-e a gondolati és érzelmi világunkal. Míg a másik iránya kifelé mutat és azt jelzi, hogy az előzőekből mennyit tudunk, akarunk felvállalni és megmutatni a világ, illetve bizonyos személyek felé.
Abban megállapodhatunk, hogy önképünk valódisága határozza meg az önmagunkal való őszinteségünket és ezt csökkentjük tovább, amikor a világ felé kommunikálunk. Miért is taglalom ezt ilyen részletességgel? Csakis azért, mert ahogy a mondás tartja, “minden belőlünk indul ki”. Vagyis amikor változást szeretnénk magunk körül, pl. egy őszinte társat, vagy baráti kapcsolatot, a helyzet vizsgálatát, először mindig magunkon belül kezdjük. Erős önkritikával vegyük észre és ismerjük fel, amikor olyat várunk el másoktól, amit mi magunk  soha nem teszünk.

Oldalak

Lifestyle
Húsvétkor a magyarok egyszerűen bolondulnak a kalácsért. Viszont vannak olyanok, amik nem a legjobb minőségűek. Van, amibe mi is belefutottunk.
Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!