Lifestyle

Egy független nő vagyok, aki szenvedélyesen szeret élni, létezni

Anya. Nő. Tréner. PR-szakember. Moderátor. Barát. Barátnő. Testvér. Tanuló. Lelki társ. És hamarosan diplomás coach. Még számtalan szerepet sorolhatnék, amelyben, nap mint nap helyt kell állnom.

Pauer Krisztina - Lélek Koffein blog írója, alapítója

Több év kemény önvizsgálat és önismeret után rájöttem: írni szeretnék. A kislányomnak. Nőknek. Magamnak. Beszélni szeretnék. Könnyedén. Sallangmentesen. Nem csak a felszínt kapargatva. Manírmentesen. Adni szeretnék. Segíteni szeretnék. Utat szeretnék mutatni. Értéket szeretnék teremteni. Humorral és öniróniával szeretném megosztani a gondolataimat.

Ismerj meg!

Gyerekkorom óta kutatom az emberi viselkedést, önmagam megértésén keresztül figyelem a világ törvényszerűségeit és változásait. Nyitott, emberszerető, pörgős és kíváncsi természetemnek köszönhetően folyamatosan tanulok, fejlesztem magam.

Viszont nem vagyok celeb. Nem vagyok közismert. Nem vagyok békenagykövet. Nem vagyok motivációs előadó. Nem vagyok meditációs-guru. Nem vagyok influencer. Nem vagyok youtube vlogger.

Nem reklámozok semmit az oldalon.

Nem mutogatom magamat mindenkinek.

Egy független nő vagyok, aki szenvedélyesen szeret élni, létezni.

Miről is szól ez a blog?

Több év kemény önvizsgálat és önismeret után rájöttem:

Írni szeretnék. A kislányomnak. Nőknek. Magamnak. Beszélni szeretnék. Könnyedén. Sallangmentesen. Nem csak a felszínt kapargatva. Manírmentesen. Filtermentesen.

Adni szeretnék. Segíteni szeretnék. Utat szeretnék mutatni. Értéket szeretnék teremteni. Humorral és öniróniával szeretném megosztani a gondolataimat.

Luca lányom születése után kezdtem komolyabban foglalkozni a bloggal.

Egyfajta virtuális-naplónak is használom, szeretném majd, ha nagyobb lesz és esetleg elakadásai lesznek az életben, Ő is erőt tudjon a bejegyzéseimből meríteni.

Írásaimban első körben az önismeretről, tudatosságról, anyaságról, nehézségekről, érzelmekről, személyiségfejlődésről, éberségről, ergo az életemről írok. Őszintén. Hitelesen.

Olvass! Inspirálódj! Kövess és éld meg az őszinte, szívemből írt bejegyzéseimet!

Szeretettel: Kriszta

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.