Lifestyle

Rédei Évával, a legendás Láng Téka tulajdonosával nosztalgiáztunk

A műsor második vendége pedig Csisztu Zsuzsa volt a podcast-sorozat legutóbbi részében.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

A messzehírű magyar csodakocka

Bejön egy vevő, és az alapján, hogy mit kér, pontosan tudom, hogy kivel állok szemben.

Így nyilatkozott egy interjúban Rédei Éva, a Láng Téka tulajdonosa, vezetője, aki 31 éve, szeptember elsején megalapította az ország első magántulajdonú könyvesboltját. Nem csak könyveket árul, de egész Újlipótváros sorsát a szívén viseli.

A műsor második vendége Csisztu Zsuzsa sportdiplomata, sportriporter, aki nemrég indított Youtube-csatornát. Folyamatosan megújul, folyamatosan dolgozik. Többet között erről is mesél a mai adásban, na meg persze elárulja, mi élete könyve.Szabados Ági ezen a héten Almási Kitti Ki vagy Te? Elvárások szorításában – megfelelés vagy önazonosság? című könyvét ajánlja.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Almási Kitti - Ki vagy te? - Elvárások szorításában - Megfelelés vagy önazonosság

  • Wéber Krisztina - A Fallacci - Harcban a világgal a világért

Leadfotó: Kaszás Tamás / Fidelio

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!