Lifestyle

Rédei Évával, a legendás Láng Téka tulajdonosával nosztalgiáztunk

A műsor második vendége pedig Csisztu Zsuzsa volt a podcast-sorozat legutóbbi részében.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

A messzehírű magyar csodakocka

Bejön egy vevő, és az alapján, hogy mit kér, pontosan tudom, hogy kivel állok szemben.

Így nyilatkozott egy interjúban Rédei Éva, a Láng Téka tulajdonosa, vezetője, aki 31 éve, szeptember elsején megalapította az ország első magántulajdonú könyvesboltját. Nem csak könyveket árul, de egész Újlipótváros sorsát a szívén viseli.

A műsor második vendége Csisztu Zsuzsa sportdiplomata, sportriporter, aki nemrég indított Youtube-csatornát. Folyamatosan megújul, folyamatosan dolgozik. Többet között erről is mesél a mai adásban, na meg persze elárulja, mi élete könyve.Szabados Ági ezen a héten Almási Kitti Ki vagy Te? Elvárások szorításában – megfelelés vagy önazonosság? című könyvét ajánlja.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Almási Kitti - Ki vagy te? - Elvárások szorításában - Megfelelés vagy önazonosság

  • Wéber Krisztina - A Fallacci - Harcban a világgal a világért

Leadfotó: Kaszás Tamás / Fidelio

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...
Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.