Egzotikus joghurt tál

Tavaszi vitaminbomba! Fehérje és sok-sok szép és finom gyümölcs, próbáljátok ki!

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet a gyerekek segítségével minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. A Konyhatündér című gasztroműsor 2. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.

Egzotikus joghurt tál

Hozzávalók:

  • 800 ml natúr joghurt
  • 2 marék fagyasztott eper

Díszítés:

  • 1 db sárkánygyümölcs
  • 4 db kiwi
  • 1 db mangó
  • 1 marék kókuszreszelék
  • 1 marék áfonya
  • ehető virág
  • chia mag

Elkészítés:

Turmixoljuk össze az epret a joghurttal, majd öntsük egy tálba, és helyezzük a tetejére az ehető díszítést, ízlés szerint.

Fotók: Komáromi Annamária

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!