Lifestyle

Bicajra fel! - Sánta Laci blogbejegyzése

Már nagyon régóta vonzanak a kerékpárok. A szép darabokat rendszerint le szoktam fotózni minden különösebb hátsó szándék nélkül, de most arra gondoltam, hogy azokat a bicókat, amiket az évek hosszú során lekaptam, szép lassan megosztom veletek.

Két keréken

Rengeteg olyan fotó készült, amin a kerékpárok hajlott kerékkel, kormány vagy ülés nélkül elhagyatottan hevernek valahol az utcán, de ezekről bővebben majd akkor, ha olyan képek kerülnek terítékre.

Kezdjük "munka biciklikkel”! Tavaly novembertől közel két hónapig turnéztam Németországban. Münchenben készültek ezek a képek, és tisztán emlékszem, hogy a szálloda mellett voltak lelakatolva. Pont erre az utcára nézett a szobám ablaka, és így fedeztem föl őket.

Mindkettő tricikli, azaz háromkerekű kerékpár, de az egyiknél hátul, a másiknál elöl, a kormány alatt van a két kerék. Ennél fogva az egyiknél klasszikusan hátra lehet pakolni, a másik azonban olyan, mintha egy mozgássérült szék számára lenne kialakítva a kormány előtti rész, esetleg egy autóban használható babaülést is bele lehet kötni. :)

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...