Lifestyle

Közönségtalálkozót szervezek - Gyere el te is!

Mit is akarok mondani... Hogyan is kell nekifogni egy ilyennek? Nem igazán tudom. Igaz, már voltam hasonló helyzetben, de akkor valahogy könnyebb volt. Egyszerűbb. Vagy csak az idő szépíti meg? Nem tudom. Egy dolog biztos. Én leszek ott. Nem egy álarc, nem egy szerep, nem egy imitált helyzet, hanem a valóság, én magam. Úgy hiszem, csak így érdemes csinálni. Ja, közönségtalálkozóra készülök.

Mamma Mia!

Elkezdődtek a Mamma Mia! előadások a Madách Színházban, amiben Sky-t, azaz a vőlegényt alakítom. Jó kis szerep, egy állati jó dallal... az egyik előadás előtti hangbeállásról készítettem egy videót :)

A lényeg, hogy minden reklámszöveg nélkül, imádom csinálni ezt a darabot. Van benne sírás, nevetés, tánc, zene... de milyen zene! Itt ismertem meg a szerelmemet, és miatta, vagy miattunk lett különleges a 100. Mamma Mia! Most pedig épp a 200.-ra készülünk. Hogy repül az idő...

De többek között ennek a darabnak köszönhető, hogy egyre nagyobb a hivatalos Facebook oldalam látogatottsága. Nem is olyan régen valaki azt kérdezte tőlem levélben, miért nem csinálok egy közönségtalálkozót? Majd ugyanazon a napon egy másik illető az egyik élő bejelentkezésemhez ugyanezt a kérdést biggyesztette...

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!