A dohányos, a tökös és a bulibáró - Az utasok 7 típusa a stewardess szerint

Mindig csodálkozom azon, hogy egyes emberek mennyire rugalmatlanok. Ha valami nem a megszokott módon történik, lefagynak vagy feszültek lesznek. Frusztráltságukat és komplexusaikat ilyenkor a leggyengébben, vagy az első velük szembejövőn vezetik le. Légiutas-kísérőként tanulmányt tudnék írni arról, ahogyan a különféle karakterek viselkednek a repülőn. Most csak néhány kiragadott, de azért eléggé jellemző, általános típust választottam a palettáról.

Nóra - légiutas-kísérő

Sziasztok, Nóra vagyok, légiutas-kísérő. Soha nem akartam stewardess lenni, az élet mégis a felhők fölé sodort. Sok év és még több élmény után úgy döntöttem, blogot indítok, hogy lerántsam a leplet e rejtélyes és félreértett szakma titkairól. Tarts velem, garantáltan első osztályú kalandok várnak rád!

Az első utazó

A legcukibb az "Első utazó". Lehet idős néni, vagy pár éves kisgyerkőc. Imádni valóak. Mindenre úgy rácsodálkoznak, néha úgy érzem, hogy csodalény vagyok a szemükben. Hálásak és boldogok, sokszor egy-egy apró gesztusom vagy figyelmességem miatt úgy érzik, hogy csak velük foglalkozom, és úgy hiszem, a sok pozitív élményt nem felejtik el egyhamar, ami jó érzéssel tölt el. De ők az üdítő kivételek, marcipán ízű koktélcseresznyék a koktélban. Az ütős cucc alatta van:

Ők a marcipán ízű koktélcseresznyék a koktélban. Az ütős cucc alatta van.

A törzsutas

A „Törzsutas”. Hanyag eleganciával, magabiztosan jön a fedélzetre, rutinosan mutatja a beszállókártyáját, és egy apró, száj szélén megjelenő félmosollyal dobja be magát a megszokott helyére. Ugyanazt rendeli, mint mindig, csendesen olvasgatja legfrissebb napilapját, vagy épp valami anyagot ír buzgón laptopján. Van egy nagyon kedves úr, aki furcsaságával tűnik ki a tömegből. A kávét mindig citromlével issza. Citromlével? Igen. Az elején én is visszakérdeztem. "Olyan nagy a zaj, meg fáradt is vagyok. Mit adhatok az úr kávéja mellé?" - mint kiderült, a fülemmel semmi baj. Nem bírtam ki, megkérdeztem a furcsa párosítás okát. "Nagyon frissítő, majd próbálja ki egyszer!" - mondta kedvesen, majd nagy élvezettel öntötte a citromlevet a gőzölgő feketébe. Kérem, nehogy megtegyék! Borzalmas!

Fotó: 1wallpaper.net

Oldalak

Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...