Ez a csaj híressé sminkelte magát - Lélegzetelállító fotók

Megdöbbentően átalakította magát ez a csaj egy kis smink segítségével, ráadásul nem is akárkivé. Vagyis akárkikké. Egyszer Erzsébet királynő volt, majd Sylvester Stallone, aztán a Keresztapa és még sok más híresség. Nézd meg, durva a hasonlóság!

Híressé pingálva

Hősnek érzed magad, amikor sikerül egyenes tusvonalat húznod a szemedre és esetleg leutánozni valamelyik How to makeup videón látottakat? Akkor ezeket a sminkeket látva átgondolod, hogy mi mindent lehet még kihozni a sminkkészletedből. A mozifan sminkmester Lucia Pittalis szereti néha sztárnak sminkelni magát. Nem is akárhogyan csinálja!

Mit szólsz a képekhez?

A Karib tenger kalózos visszaváltozás egyszerűen lenyűgöző. De a többi is! JÓ NAGY LIKE-OT NEKI!

Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: boredpanda.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.