A 6 legfurcsább japán ház, amit valaha láttunk - Alig hisszük el, hogy ezekben élnek az emberek

Japán túlzsúfolt, alig férnek el benne az emberek. Viszont valahol lakni kell, így a módosabbak és kreatívabbak különleges, vagy inkább furcsa élettereket alkottak maguknak. Bár nem minden esetben kicsi a ház, de annál inkább furcsa.

A keskenység netovábbja

Ha eddig gondoltál valamit a szűk lakásokról, akkor most gondold újra! Egyébként amilyen keskenyke ez a lakás, annyira minimál.

Átlátszó

Te mit szólnál, ha a nap 24 órájában belelátnának az életteredbe úgy, hogy nem egy valóság showban élsz? Kicsit nyomasztó lehet, bár ez a lakás nagyon klassz, modern és fényárban úszik. Ha egy tengerparton lenne, én be is vállalnám.

Különleges szobák

Kívülről semmi extra, nem hívja fel magára a figyelmet, bezzeg belül egy kreatív kavalkád. Nekem ez a kedvencem, kicsit hasonlít hozzám. Bár nem tudom, mennyire szédülnék a nap folymán benne, mindenesetre kipróbálnám. Venném, vinném, laknám.

A következő oldalon is vannak ám furcsa otthonok!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.