Így buliztak a hippi csajok Woodstockban 50 éve

Ezek az elképesztő életérzést árasztó képek mintha nem is a '60-as években készültek volna, hanem napjainkban, megspékelve egy kis Instagram effekttel. De nézd meg a saját szemeddel, hogyan buliztak hippi anyáink/nagyanyáink.Talán még bevállalósabban, mint a mai fiatalok.

Woodstock, a hippi zenemennyország

Ami ma egyértelmű, hétköznapi és megszokott, az a szabadság anno Woodstockot jelentette az akkori ifjúságnak. Éltek is rendesen a zenei kánaán lehetőségeivel, de gondolom, nem kell bemutatni a hippikorszakot. Ezeken a képeken megelevenedik egy híres, letűnt korszak, a semmihez sem hasonlítható és magával ragadó hangulatával, életérzésével.

Ami a divatot illeti, az az igazság, hogy sem a csajok, sem a pasik nem különböztek a napjaink zenei fesztiváljain tomboló fiataloktól. Ugyanaz a stílus, kiegészítők, ugyanaz a haj- és szakállviselet, ráadásul a megsárgult képek is csak utólagos Insta effektnek tűnnek. És persze a bevállalós ledérség sem a mai kor találmánya... sőt! :) Szupernosztalgikus képek, következnek, amivel te is visszacsöppenhetsz egy kicsit a múltba.

Ha tetszettek a képek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.