Trendi falat szeretnél olcsón? Egyszerű!

A dizájnos lakásbelsők közkedvelt témája a kis fekete kereszt, és nem kell a fél fizudat otthagynod egy dekorboltban, ha te is szeretnél ilyet. 

Minták KERESZTtüzében

Ezt a rossz szóviccet nem akartam kihagyni, mert nagyon frappánsan illusztrálja a túlzásba vitt keresztábrázolást. Egyre több helyen látni, hogy ilyen mintával dekorálnak, és nem kell nagy költségekbe verned magad, ha te is fel szeretnél ülni erre a dizájn hullámra. Csak egy fekete ragasztószalagra és ollóra lesz szükséged, no meg jó szemmértékre (vagy vonalzóra). A képeken láthatod a folyamatot!

Ha neked is bejön ez a trend, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó és Leadfotó: pinterest.com

Oldalak

Utazás
Pedig vannak olyan pörköltek az étlapon, amik inkább taszítják a turistákat, de mégis adnak nekik egy esélyt. Ilyen a kakastöke pörkölt is, ami azért sokaknak nem túl csábító.
Egészség
A magyarok konyhájában szinte mindenhol van valamilyen péksütemény. Most a kenyérről állítanak egy elég fura dolgot a TikTokon, de valóban igaz?
Lifestyle
Egy híres művésznő úgy döntött, hogy a mesterséges intelligenciával (MI) köti össze az életét. Igazából láthatja is, mert hologram formájában lesz vele.