Így néznének ki a Disney hercegnők, ha reneszánsz festmények lennének

Egészen máshogy festenének ezek a hercegnők, ha nem a Disney keltette volna őket életre a vásznon, hanem mondjuk egy reneszánsz festőművész. Nézd meg!

Botticelli tyúk

Ez a Szex és New York-os beszólás jut eszembe ezekről a képekről: Botticelli tyúk. A nehezen olvasható nevű Thynyamon Charoensuttikul beállt a Disney hercegnőket piszkálók táborába, és elrepítette a témát a múltba. Pontosabban a reneszánsz korszakba, hogy megnézze, hogyan festettek volna. Szó szerint. Nézd meg a galériát!

Megér egy LIKE-ot? Ha igen, köszi!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: lostateminor.com
A cikkhez tartozó galéria: 
Mulan

Oldalak

Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.
Fashion&Beauty
Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.