12 csodaszép esküvői torta, amit vétek lenne felvágni

Minden esküvőn nagy attrakció és emlékezetes ízélmény a torta. A válogatásban szereplő 12 tortát viszont vétek lenne megenni, mert annyira tökéletesen el vannak készítve és csodaszépek. Méltó ékességei lennének bármely esküvőnek és tuti, hogy emlékeznének rá a vendégek...ha mást nem, az Insta oldalukra biztosan landolna egy fotó. :)

Inspiráló tortadesign

Amikor esküvői tortát választ az ember (lánya), képes egyik ámulatból a másikba esni. Én nem éles helyzet miatt válogatok, csak ehhez a bejegyzéshez, de azon kapom magam, hogy már vagy 30 db fotó sorakozik a mappában, pedig csak párat szeretnék megmutatni. Nem lehet dönteni, mert annyi csodaszép esküvői torta fotó van a pinteresten. Hát akkor milyen nehéz helyzetben lehet az, aki az esküvőjére készül, és akkor még hol van az íz kiválasztása. Respect! :)

Na, de most lássunk 12 csodaszép, inspiráló tortát, amelyet szerintem bármelyikünk szívesen elfogadna, és persze szigorúan csak alapos fotózás után vágna fel... :)

Ha neked is tetszettek, nyomj egy LIKE-ot!
És olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó és Leadfotó: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...