Fény derült Jézus titkára! Hogyan mentek végbe a csodálatos gyógyulások?

Valójában mindannyian képesek vagyunk az öngyógyításra egy szent ember közbenjárása nélkül is. Olvasd el, hogyan.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Jézus tényleg csodát tett a gyógyításaival?

Minden bizonnyal, hiszen senki nem tudta, milyen törvényszerűségek húzódtak meg a lehetetlennek tűnő gyógyulások mögött. „A természet fölötti nem más, mint a még meg nem tapasztalt természet.” Jézus persze tudatában volt, mi történik, ezért emlékeztetett ezekben az esetekben mindenkit így: „Hited meggyógyított!”

Valahogy Jézus közelében, az ő jelenlétében az emberek el tudták hinni, hogy képesek lesznek felépülni legszörnyűbb bajaikból is. Szükségük volt erre a kivetítésre nem bízván még saját hasonló képességeikben. De a Lélek – akik mindannyian vagyunk legigazabb valónkban – mindent átformáló ereje és vitalitása valamennyiünk számára egyformán adott.

A különbség csak annyi, hogy Jézus – és más tanítók is – ezt már tudták, és élték, míg mi nem.

Ha először intellektuálisan, az elme szintjén megértjük, mi történik, az lassan átformálja gondolkodásmódunkat, amely mentén egész érzésvilágunk átalakul. Ez azért fontos, mert a teremtőerőnk innen árad ki. Torz gondolatok/érzések mentén torz valóság születik, ennek egyik formája a betegség is. Tudatos munkával, gondolataink irányításával fordíthatjuk jó irányba ezt a folyamatot. Legnagyobb ellenségünk az élet minden területén, így az öngyógyításban is a félelem. A félelem mindig a kicsi földi énből ered, énünk eme mulandó aspektusának az érzései. Amíg én-tudatunkkal ebbe vagyunk beazonosulva, sokat félünk és aggódunk, hiszen az ő kis elképzeléseit a létezésről rengeteg minden veszélyezteti ebben a világban.

Lapozz, hogy megtudd, te hogyan fejlődhetsz ebben!

Kép: Padma

Oldalak

Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...