A szegénység mentális betegség - Aki gazdag, az előbb megteremtette szellemi síkon a jólétet

Az írásaim eddig is arról szóltak, hogy a fókuszod fordítsd befelé, a belső világod felé, ha változást szeretnél az életedben, – most sem lesz ez másképp, hiszen azért annyira fontos ez, mert onnan árad ki a teremtő energiánk. Pontosan abban csücsülünk, amit eddig teremtettünk magunknak. Ha valami hiba van benne, akkor hiba van a gondolkodásunkban.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Hálás vagy mindazért a jóért, ami jelen van az életedben?

Amin sokat meditálunk, és erős érzéseket generál bennünk, – mondhatnám, hogy a létében erősen, zsigerből hiszünk, – az manifesztálódik idővel törvényszerűen. Legyen pozitív vagy negatív esemény, körülmény, meg fog jelenni a valóságunkban. Így van ez a gazdagsággal, jóléttel is. Ezzel kapcsolatban is 2 választásunk van: a hiányra vagy a bőségre fókuszálunk? Ha folyton a hiányokat látod az életedben, és „jókat” keseregsz fölöttük mindennap, akkor marasztalod, esetleg fokozod a „jelenlétüket”. Nem kell gazdagnak lenned máris, hogy ezt meg tudd fordítani. Mindig jelen van a bőség az életünkben, lehet, hogy kisebb mértékben, mint másoknak, akik szerencsésebbek… Na, itt álljunk meg egy pillanatra. Ilyen nincs, hogy szerencsésebbek! Soha nem véletlenül van vagy nincs valami a birtokunkban. Aki jólétben él – az előbb megteremtette azt a szellemi síkon – nincs kivétel.

Tehát, találsz mindig bőséget magad körül. Ha pozitív vagy, észreveszed: süt a nap, vagy ha nem, meleg van a lakásodban, van mit enned – és így tovább, kicsi, de fontos jelenlétei a Bőségnek, hiszen gondolj bele, ezek nélkül nem is élnél. És igen, az élet ténye maga is Bőség. Fókuszálj ezekre minél többet, merengj rajtuk, érezd át, hogy milyen szerencsés vagy mindezekért, és adj hálát értük szívből jövően. Minél szerencsésebbnek, bőséggel elhalmozottabbnak érzed magad, annál inkább az leszel! Törvényszerűen, hiszen „amire nézel, az felerősödik”.

Asztrológusként is azt látom, hogy vannak emberek, akiknek minden megadatott ahhoz, hogy meggazdagodjanak, de saját negativitásuk miatt nem tudnak élni az adottságaikkal, lehetőségeikel, és sosem érik el, amire vágynak – ők azután kifejezetten megkeseredett, irigy emberekké válnak.

Olvass tovább a meggazdagodás titkáról a következő oldalon!

Fotó: reasonable-faith.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.