Romantikus tengerpart és álomszép borbirtok - Ezek a magyarok kedvenc esküvői helyszínei

Ahány ember, annyiféle ízlés és ahány szerelmes pár, annyiféle elképzelés az esküvői helyszínt illetően. Ma már jóformán nincs olyan ötlet ezzel kapcsolatban, amit ne lehetne megvalósítani. Hallottunk már házasságkötésről szikla tetején vagy levegőben, sőt olyan párról is, akik a tenger alatt kötötték össze az életüket.

Extrémtől az otthonosig van választék

Extrém helyszínekből sincs tehát hiány, ma már egy jó esküvőszervező mindent el tud intézni. De vajon mik azok a helyszínek, amik manapság a legnépszerűbbek közé tartoznak? És mitől lettek olyan közkedveltek? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására szolgál a következő összeállítás, melyben a magyarok legkedveltebb esküvői helyszínei sorakoznak.

Borkúriák, borbirtokok

Az első helyen egyértelműen a borkúriák és borbirtokok végeztek. Magyarország igencsak bővelkedik csodás borvidékekben, így már csak idő kérdése volt, hogy ezeket a kúriákat és birtokokat az esküvőszakma, illetve a házasulni készülő párok is felfedezzék. Kijelenthetjük, hogy ez az idő eljött, hiszen ma már a magyarországi esküvők jelentős részét tartják valamelyik híres borvidék egyik álomszép birtokán.

Luxus és pompa

Továbbra is népszerű esküvőhelyszínnek számítanak hazánk luxusszállodái, ha több száz fős lagziról van szó, akkor legtöbb esetben ezek közül választanak a párok. Ezen hotelek rendezvénytermei már önmagukban is igencsak impozánsak, hát még az esküvői díszlettel. Itt kényelmesen elfér minden és mindenki, rendszert lehet tartani, valamint, ha valaki kicsit jobban felöltött a garatra mint kellett volna, akkor a szálloda egyik szobájában ki is tudja heverni a lagzi fáradalmait.

Az örök vintage - kint a kertben

A vintage stílus térhódítása az esküvőket sem kerülte el, ami meglátszik a kedvelt helyszínek listáján is. A szabadtéri szertartások és lagzik igencsak közkedveltté váltak az elmúlt időben. Legyen szó akár az erdő közepéről, vagy egy romos kis pajtával ellátott hangulatos birtokról, néhány vintage stílusú kiegészítővel, szalagokkal, lámpásokkal és virágokkal mesés esküvői helyszínt lehet varázsolni akár ezekből a helyszínekből is.

A hajtás után: további 2 ötlet és egy jótanács - mire készülj fel a helyszínválasztásnál, hogy jó legyen a buli?

Fotók: The Knot

Oldalak

Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!