Recept

Elronthatatlan epershake Valentin-napra

Az epershake egy tökéletes és könnyű desszert, amit még a legnagyobb rohanás közepén is bárki összedobhat, az eredmény pedig isteni lesz!

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Valentin napi epershake

Hozzávalók:

  • 0,5 l tej
  • 300 g fagyasztott eper
  • 3-5 ek. vaníliafagylalt

Díszítés:

  • 250 ml hideg habtejszín ( min. 30 %)
  • színes szórócukrok

Elkészítés:

  1. A hozzávalókat (tejet, epret, vaníliafagylaltot) addig turmixoljuk, amíg krémes állagú nem lesz. A shaket poharakba töltjük.
  2. A hűtőhideg habtejszínt, kemény habbá verjük, majd egy habzsák segítségével a shake tetejére nyomjuk. Végül megszórjuk színes szórócukrokkal.

Tipp: Ha édesebbé szeretnénk tenni, adhatunk még hozzá mézet a turmixoláskor.

Még két szuper receptért kattints a következő oldalra!

Fotó: Marton Adrienn

Oldalak

Recept
Sztárok
Szinte kötelező program volt a magyarok életében hétvégente a tévé elé ülni és Már megint Malcolmot nézni. Az egykor cuki kisfiú szívdöglesztő pasivá érett Frankie Muniz, aki meglepő karriert...
Sztárok
A műsorvezető jövőre ünnepli majd 70. születésnapját, és bár jelenleg egyedülálló, örülne, ha ismét betoppanna életébe a szerelem.
Sztárok
A világhírű előadóművész szinte teljesen elzárkózott a külvilágtól, miután kiderült, hogy stiff-person szindrómában szenved.