Ez aztán szuper egészséges fogás: tonhallal töltött avokádó

Most, hogy a tengerparton nyaralok és élvezem a napsütést Mallorcán, leginkább a halas ételeket részesítem előnyben. Amikor nem étteremben eszünk a férjemmel, én készítem a vacsorát. Ma ezt a könnyed, de laktató tonhallal töltött avokádót csináltam neki, amit most veletek is megosztok. Fogyasszátok egészséggel!
Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!
Tonhallal töltött avokádó
Hozzávalók:
- 1 avokádó
-
1 tonhal konzerv (olajban) -
-
1 ek összevágott kápia paprika
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el -
1 kis csomag koriander levél
-
1 ek lime juice
-
só, ízlés szerint
-
pár szem koktélparadicsom
Elkészítés:
1. Egy kanállal kaparjuk ki a félbe vágott avokádó húsát.
2. Villával nyomjuk szét és keverjük hozzá a tonhalat, a paprikákat és a koriander levelet. Öntsük rá a lime levet.
3. Töltsük vissza a masszát az avokádó felekbe és sózzuk ízlés szerint. Adjuk hozzá a félbevágott paradicsomokat.





























