Recept

Marton Adri stílustippjei: így öltözz, ha szőke vagy és világos a bőröd

Szerintem minden nőben megfogalmazódik a kérdés minden reggel, amikor a tükör elé áll, hogy: „Vajon, ma mit vegyek fel?“ Ezzel én is így vagyok. Ráadásul az sem mindegy sokszor, hogy hová, milyen eseményre készülök.

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Stílustanácsadásom vettem részt

Még Kaliforniában ismerkedtem meg Orsival, aki itthon és kint is stílustanácsadóként dolgozik. Megbeszéltük, hogy ha újra találkozunk, mutat nekem pár ötletet, hogy milyen stílusú ruhák állnak nekem a legjobban. Orsi egy hangulatos showroomban fogadott a Millenáris Park közelében, ahol olyan titkokat árult el nekem, hogy az évszakelmélet szerint melyik típusba tartozom, illetve, hogy a hideg vagy a meleg színek állnak nekem jobban.

Lapozz, a cikk folytatódik a követlező oldalon!

Fotó: Marton Adrienn

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...