Olajbogyó nyársak roppanós bundában

Van egy mondás miszerint: Minden ami panírozott az biztosan csak finom lehet. Nincs ez másként ezzel a roppanós bundában sült olajbogyó nyársakkal sem. Roppant egyszerű elkészíteni és igazi vendégváró finomság. Készítsétek el Ti is! :)

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Olajbogyó roppanós bundában:

  • 1 üveg zöld olajbogyó
  • 1 db tojás, felverve
  • zsemlemorzsa
  • 3 ek. liszt
  • olaj
  • fa pálcika

Elkészítés:

  1. Az olajbogyókat egyesével forgassuk lisztbe, majd tojásba, végül pedig zsemlemorzsába
  2. Egy edényben forrósítsuk fel az olajat és süssük a panírozott olabogyókat aranybarnára.
  3. A megsült olajbogyókat szúrjuk fel egy fapálcikákra és tálaljuk.

Még két különleges fogásért kattints a következő oldalra!

Fotó: Marton Adrienn

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!