Olajbogyó nyársak roppanós bundában

Van egy mondás miszerint: Minden ami panírozott az biztosan csak finom lehet. Nincs ez másként ezzel a roppanós bundában sült olajbogyó nyársakkal sem. Roppant egyszerű elkészíteni és igazi vendégváró finomság. Készítsétek el Ti is! :)
Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!
Olajbogyó roppanós bundában:
- 1 üveg zöld olajbogyó
- 1 db tojás, felverve
- zsemlemorzsa
- 3 ek. liszt
- olaj
- fa pálcika

Elkészítés:
- Az olajbogyókat egyesével forgassuk lisztbe, majd tojásba, végül pedig zsemlemorzsába
- Egy edényben forrósítsuk fel az olajat és süssük a panírozott olabogyókat aranybarnára.
- A megsült olajbogyókat szúrjuk fel egy fapálcikákra és tálaljuk.






























