Kőhalmi Zoltán: Szinte mindig úton vagyunk

Hat alkalommal lép színpadra az idei Dumafüred Fesztiválon Kőhalmi Zoltán. Négyszer az All Starsban, egyszer az új önállójában, A Pesszimizmus előnyeiben és a Belül semmi című kabaréban. A népszerű humoristával a fesztiválokról és általában a nyárról beszélgettünk.

Füreden leszel egész idő alatt? Esetleg a családdal együtt?

Idén érdekesen lesz megoldva a dolog... Az idei fesztiválidőszakot sikerült úgy beosztanunk a feleségemmel közösen, hogy lesznek olyan napok, amiket Füreden töltök a többiekkel – ezek a buli alkalmak – és lesznek olyanok, amikor visszaautózom a családhoz, akik a közelben, egy erdei faházban fogják tölteni az időt.

A buli alkalmakkor szoktak új műsorötletek születni?

Ez Nagyvázsonyra volt inkább jellemző, ott egy helyen is laktunk. Persze Füreden is „csapat építünk”, de az, hogy akkor íródjanak konkrét műsorszámok, nem jellemző.

Füreden nem egy helyen van a szállásotok?

Nem. Mindenki máshol száll meg, sokkal nagyobb a jövés-menés. Mondjuk ott is volt rá példa, hogy együtt laktunk, a régi görög faluban – most Sun Citynek hívják – akkor a színpad is ott volt. Egy elég szürreális élményem is kapcsolódik ide… Én Csenki Attilával laktam egy bungalóban, aminek a falára az volt kiírva, hogy „Egyetlen szenvedélyes éjszaka többet ér, egy magányosan eltöltött életnél”.

Sokaknál probléma, hogy a gyerekeket nem tudják nyáron hová tenni. Ti hogyan oldjátok meg?

Nálunk szerencsésebb a helyzet. A gyerekek egész nyáron össze-vissza vannak: táborokban, nagyszülőknél, meg persze olyan is van, hogy otthon.

Lapozz, az interjú még folytatódik!

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.