Éld át a humort – már elérhető a Dumaszínház augusztusi műsora!

Idén örvendezhetnek a sportok szerelmesei, hiszen a foci Eb után augusztus 5-én kezdődik a 2016. évi nyári olimpiai játékok, melynek mottója: Éld át a szenvedélyt. Országszerte számtalan helyszínen várják egy kis együtt szurkolásra a sportrajongókat… Ebbe a sorba a Dumaszínház nem kíván beállni, nálunk nem lesznek sportközvetítések, maximum a színpadon álló fellépők sajátos szűrőjén keresztül élhetik át újra a kiemelkedő pillanatokat, nagyobb gikszereket.

Íme, az augusztusi program

Rövid nyári szünet és egy kis karbantartás után augusztus 9-én újra nyitja kapuit a Dumaszínház, hogy egy felújított belsővel ismét a humor budapesti fellegvárává váljon, ahol változatlanul a nevetni vágyókat kívánják kielégíteni.

Kilencedikén Kiss Ádámtól és Kőhalmi Zoltántól számíthatnak erős kezdésre, akik aztán Badárnak és Dombinak passzolják a szót. Játékban lesz Aranyosi és Hadházi, és később bekerül a csapatba Beliczai és KAP is. A hónap közepén melegít Felméri, aki szintén beáll, 20. után visszatér Benk Dénes, az augusztus végét pedig Csenki és a Szomszédnénik is erősítik.

Nézzen be hozzánk! A nagy melegben forró hangulattal, hűs frissítőkkel és légkondicionált nézőtérrel várjuk.

Ezt is ajánljuk:

„Kissé szeleburdi és spontán család vagyunk” - Kőhalmi Zoltánnal beszélgettünk

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.