Elkezdődött a visszaszámlálás – Csak pár nap és jön a Dumafüred Fesztivál!

Pár nap és elkezdődik az idei Dumafüred Fesztivál. Talán sokan már tudják, de nem árt újra elmondani néhány hasznos információt.

Dumafüreden nincs esőnap - Nem marad el előadás

A most ötödik alkalommal megrendezésre kerülő dumafesztivál 2016. július 22-31. között lesz. A helyszíne ezúttal is változatlan, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ (8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca).

Az intézmény több előadótérrel rendelkezik, és bár a produkciók legnagyobb része tervszerűen a szabadtéri színpadon zajlik majd, a rossz idő sem okozhat problémát – adott esetben az előadás a tágas, belső előadóteremben tartható meg. Tehát a Dumafüreden az idő miatt nem marad el előadás, nincs esőnap!

A Balaton Szabadidő és Konferencia Központ nagy előnye még, hogy kültéri parkolóval rendelkezik, melyben kényelmes és ingyenes a parkolás.

Jegyvásárlás

A fesztivál jegyei elővételben kedvezménnyel megvásárolhatók a Dumafüred kezdetéig. A fesztivál ideje alatt pedig a helyszínen lesznek kaphatók, a szabadidőközpont jegypénztárában (a recepciós pultnál), annak nyitvatartási ideje alatt, azaz délelőtt 10 órától az utolsó előadás kezdetéig, továbbá a Tourinform Irodában (címe: 8230 Balatonfüred, Blaha Lujza u. 5.), melynek nyitva tartása: hétfőtől szombatig, 9-19 óráig, vasárnap 10 és 16 óra között.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Sztárok
A Nemzet Színésze - aki április 15-én ünnepelte 90. születésnapját - mérhetetlenül büszke két unokájára, Bencére és Enikőre.