Divatba jön a bűvészet - Interjú Badár Tamással, a Hungary's Got Talent döntősével

Legyen szó akár a tévéképernyőről vagy a Dumaszínház színpadáról, Badár Tamás mindig elvarázsolja a közönséget bűvésztrükkjeivel. Most elmesélte, milyen érzés édesapjával, Badár Sándorral egy színpadon állni, mennyiben változtatta meg az életét a Hungary’s Got Talent, de azt is elárulta, mi volt az első bűvésztrükk, amit megtanult.

Az Illúzió Mesterei című műsorral az ország legjobb bűvészeit – köztük téged - hozták össze egyetlen színpadra. Mi volt a legkülönlegesebb a produkcióban?

Pont az, hogy hatan szerepeltünk benne, Magyarországon pedig viszonylag ritka, hogy egyszerre ennyi bűvész álljon a színpadon. Szerintem nagyon jó érzékkel összerakott, magas színvonalú műsor lett, a MOM Kulturális Központ pedig ideális helyszín. Minden percét élveztem az előadásnak, fantasztikus érzés volt, hogy részt vehettem benne.

Lesz folytatása is?

Igen, a tervek szerint jövőre újra megszervezzük.

Most, hogy ezek az előadások befejeződtek, miben leszel látható?

A Dumaszínházban folyamatosan látható vagyok, hiszen két állandó műsorom is van. Az egyik az édesapámmal közös est, ahol a bűvészet és a stand-up comedy világát vegyítjük, illetve ott az önálló bűvészestem is, A kockásfülű nyúlon túl.

Hogy éled meg a közös fellépéseiteket édesapáddal?

Egyedülálló érzés. A színpad tényleg az a helyszín, ahol lehetőségünk nyílik a közös alkotásra. Egyrészt megjelenik az apa-fiú kapcsolat, ugyanakkor művészekként is kiteljesedünk, és éppen abban a pillanatban állhatunk egymás mellett, amikor ez bekövetkezik. A közös estünknek ráadásul vannak olyan momentumai, amikor szó szerint egyszerre állunk a színpadon, és közösen szórakoztatjuk a közönséget.

Lapozz, az interjú a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.