DEKK – a Dumaszínház új színházi projektje

A Fügével közös színházi projekt sikere után új állomáshoz érkezett a Dumaszínház. Miután a Jurányi Inkubátorház keretei szűkösnek bizonyultak ahhoz, hogy a számos, korábban bemutatott sikeres előadás mellett az új produkcióknak is helyet adjon, a 2016/2017-es évadban a Dumaszínház színházi előadásai új, változatos helyszíneken várják a közönséget.

DEKK – a Dumaszínház új színházi projektje

Novemberben a Best of Mind Fesztivál mintegy összefoglalta a Dumaszínház és a Füge eddigi együttműködését, amely a vártnál is nagyobb sikert aratott a nézők körében. Litkai Gergely a fesztivált értékelve elmondta, hogy fontos céljuk volt az emberek fejében helyére rakni ezeket az előadásokat, mivel sokan nem kötötték össze őket.

A Dumaszínház ezentúl a DEKK-projekt keretein belül kíván lehetőséget biztosítani a kiváló fiatal színházi alkotóknak.

A sorozat első darabja a december 3-án a Gödör Klubban bemutatott Fear the Szaknévsor című előadás volt, amelyben Bánki Gergely, Sipos Vera, Rainer-Micsinyei Nóra és Jankovics Péter járják körül az ember szolgáltatószektorral szembeni kiszolgáltatottságát.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.