Besenyő Pista bácsi újra feltűnik a Dumaszínházban - Beszélgetés Laár Andrással

Laár András májusban ismét a Dumaszínház színpadán lép fel, ahol jól ismert karaktereinek felvonultatásával szórakoztatja majd a közönséget. Besenyő Só című önálló estjén kívül beszélgettünk vele a fiatal humoristákról, a Dumaszínház közönségéről és további terveiről is.

Mire számíthat az, aki megnézi Besenyő Só című önálló estjét?

A két részből álló esten az ismert karaktereim vonultatom fel, Besenyő Pista bácsi például két ízben is szórakozatja a közönséget. Két blokkal megjelenik a Költő, aki a saját megzenésített, meglehetősen abszurd verseit szavalja és énekli, de jön Edebede bácsi, a jóságos mesemondó is. Beleszőttem egy filozófus karaktert is, aki az előtte elhangzottakat összegzi.

Az állandó karakterek nem nehezítik meg egy előadó dolgát?

Nem nehezítik meg, sőt! Az a lényeg, hogy az embernek új ötletek és témák jussanak az eszébe, amiket elmondhat, ebben pedig a karakterek kimondottan sokat segítenek. Civilben az ember nehezebben tud bombasztikus lenni, de Besenyő Pista bácsi már eleve a stílusával és a megjelenésével kiélezi a mondanivalót.

Május 25-én a Dumaszínházban lesz látható az est. Különbözik itt a közönség más helyszínektől?

A helyszín kapcsán az mindenképp különbséget jelent, hogy a színpad előtt étkezőasztalok vannak. Egy fellépésen vagy önálló esten a nézők általában nem szoktak vacsorázni, ez viszont egy színház és egy étterem keveréke, de belefér és nem is zavaró. Ilyen értelemben picit más, viszont ide csak az a speciális érdeklődésű csoport látogat el, akik tényleg ezt a műfajt akarják látni. Így a fogadtatás is nagyon pozitív, hiszen tudják, mire számítsanak.

Lapozz, a beszélgetés a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...